224358
Astérix - Le secret de la potion magique [Elektronisk resurs] = Asterix - Den magiska drycken / un film de Louis Clichy et Alexandre Astier.
Astérix - Le secret de la potion magique [Elektronisk resurs] = Asterix - Den magiska drycken / un film de Louis Clichy et Alexandre Astier.
Utgivningsår: 2020.
Språk: Franska, Svenska, Finska
Medietyp: E-film
Kategori: Facklitteratur
Förlag: SF Studios ;Viddla [distributör]
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Totalt antal lån: 0
Antal lån i år: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Miraculix behöver hitta en ersättare och ger sig därför ut på en resa för att rädda byns framtid tillsammans med Asterix och Obelix. De vill hitta en ung druid för att föra vidare hemligheten om den magiska drycken till honom. Problemet är att det hemliga receptet absolut inte får skrivas ner. Det måste läras ut ansikte mot ansikte. Miraculix bestämmer sig för att ge alla pojkar en chans och besöka alla byar i Gallien. En flicka vid namn Pektin som inte vill gå miste om detta äventyr, har gömt sig i grytan de bär med sig. En rolig och spännande familjefilm som har nominerats till en César för bästa animerade film.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk